Thursday, September 13, 2012

weeewiittt GEE CANTIK kahwin!! HUHUHUH alhamdulillah owner GEE CANTIK BRIDAL HOUSE selamat diijabkabulkan aminn aminn syukurr.....dannn AZRINHASHIM™ turut mendesign dua baju, satu baju persandingn dan satu lagi baju shoot
haa ni detailing terbaru dari AZRINHASHIM™ untuk baju lelaki...new!!


inilah baju persandingan kedua mempelai...baju ni kalau nak sewa ade je kat butik!!

haaa ni plak baju untuk shoot kat boat katanyee huhuhuh baju ni kurung moden biasa je kain nye plak potongan lennga



assalamualaikum heheh hari ni nak share satu design yang begitu ramai berkenan ehheheh sekali lagi BUTIK ANDAMAN GEE CANTIK BRIDAL HOUSE menggunakan khidmat AZRINHASHIM™ untuk mendesignkan satu lagi baju miss laila untuk majlis bertandang beliau...design baju yag diapprove adalh macm ni ha...

alhamdulillah setelah diapprove maka teruskanlah sesi menjahit nye hehehhe dan inilah hasilnye


so sapa2 yang berminat nak tempah boleyh la contact ok harganya 2500 laki dan perempuan ok..huhuhuh kalau nak sewa bole call BUTIK ANDAMAN GEE CANTIK BRIDAL HOUSE 063841855

NORLAILA & NORIZAN in AZRINHASHIM™ SANDING




alhamdulillah BUTIK GEE CANTIK BRIDAL HOUSE memberi kepercayaan kepada AZRINHASHIM untuk mendesign baju persandingan kedua mempelai ini.....





berinspirasikan kurung moden kontemporari maka terhasillah design yang superb ini yuhuuuu

kalau ade yang berminat boleyh la tempah kat saya ye harga termasuk material lelaki perempuan adalah sebanyak 2500 okies.. kalau anda berminat nak sewa boleyh la call BUTIK ANDAMAN GEE CANTIK BRIDAL HOUSE 063841855

INILAH DESIGN SKETCHNYE...

Wednesday, May 2, 2012

AMALIA IN AZRINHASHIM™ E-DAY







TAHNIAH AMALIA!!!

Wednesday, February 22, 2012

AZRINHASHIM™ AND GEE CANTIK BRIDAL HOUSE DI PENTAS RUNWAY

ALAHMDULILLAH syukur berkat usaha kami di invite oleyh organizer bersama designer2 lain untuk mengeluarkan 7 colection termasuk koleksi AZRINHASHIM™ besempena ISLAMIC FASHION SHOW di DATARAN PAHLAWAN MELAKA jom...sama sama kita saksikan .....alhamdulilah

Tuesday, February 21, 2012

Sunday, February 5, 2012

fitting new design jubah dress for masjid tanah coustumer


hopefully majlisnya akan berlngsung dengan lancar..

FARA ALIZA SETAPAK......IN AZRINHASHIM™

alhamdulillah semua telah berjalan dengan lancar...this baju is made especially for nikah....huhuhuh



for tempahan sila hubungi 0172608706 AZRINHASHIM™

Sunday, January 29, 2012

DESIGN BARU !!!!! DESIGN BARU !!!!! nikah.....JUBAH DRESS



fabric+manik(kristal+pearl)+veil+tudung= RM750 BERBALOI BALOI.....................0172608706

Tuesday, January 24, 2012

FINAL DESIGN NUM 1

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............

Wednesday, January 18, 2012

final design num 2 da siap huhuhuhuhu tinggal aksesori je lagi

assalamualikum salam sejahtera semua ok ni design num 2 yang da siap dibuat...huhuh cuma tinggal aksesori kepala, beg dan kasut sahaja huhuh

 BAHAGIAN HADAPAN



BAHAGIAN BELAKANG 

Monday, January 16, 2012

DESIGN NUM 2

assalamualikum salam sejahtera kepada semua heheheh....ok...yang ni plak design kedua AZRINHASHIM untuk contest tersebut nanti,,heheheheh

so design ni belum siap sepenuhnya lagi baru 30% siap... hhuhuhuh so nantikan lah yer...huhuhuhuh tak sabar nak shoot gambar ngan model kat tapak pelupusan sampah..so.. WISH ME LUCK okk

Saturday, January 14, 2012

SEPARUH SIAP

so bila OTW nak siap tangan pun luka2 kene cermin kaca yang di patch pada baju uh hehehhehe... tapi ni lah hasilnya ...
so tuggu HASILNYA ye hehhe harap2 MENANG LA hehehhehehe insyaallah~~~ amin

Friday, January 13, 2012

MARA INOVATIVE AND CREATIVE CONTEST

Assalamualaikum salam sejahtera semua.....lama dah tak update blog AZRINHASHIM...huhuh semalam 10 JAN 2012 baru dapat information dari pihak GIAT MARA yang mengadakan pertandingan INOVATIF DAN KREATIF. So nama AZRINHASHIM tercalon lah untuk pertandingan tersebut. Jadi, fikir punya fikir AAZRINHASHIM telah memilih untuk mereka evening dress yang berkonsepkan PEMANASAN GLOBAL huhuh so AZRINHASHIM mengambil meterial bahan yang mudah terbakar dan bahan terbuang untuk menghasilkan evening dress ini....

inilah hasilnya..huhuhu..tapi tunggu ini baru BASIC sahaja.........belum 20% siap lagi...SO DOAKAN AZRINHASHIM OKIES~~~~~~ YET NYET!